Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova seu del Consell Comarcal del Priorat

query_builder   31 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova seu del Consell Comarcal del Priorat

També visitarà l'Ajuntament de Falset i el municipi de Gratallops
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugurarà el nou Consell Comarcal del Priorat, a Falset, divendres, 1 d'agost. El Consell Comarcal ha rebut suport econòmic del Departament de Governació i Administracions Públiques per un import de 788.633 euros.
 
La inauguració del centre es farà a les 12 hores i comptarà amb la presència del president de l’ens, Josep A. Robles; del secretari general del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Eduard Pallejà, i del director dels Serveis Territorials del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Margalef, entre altres autoritats. Després dels parlaments, el conseller en visitarà les dependències i signarà en el Llibre d’Honor de l’entitat. Finalment, mantindrà una reunió privada amb els alcaldes de la comarca.
 
Prèviament, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà en visita institucional a l’Ajuntament de Falset on, després de signar en el Llibre d’Honor, mantindrà una reunió amb l’alcalde, Jesús Torralba.
 
A la tarda, el conseller de Governació i Administracions Públiques visitarà Gratallops (Priorat). A les 17 hores arribarà a l’Ajuntament d’aquest municipi, on, després de signar en el Llibre d’Honor, es reunirà amb l’alcalde, Jaume Pallejà. A Gratallops, el conseller visitarà les instal·lacions de la Cooperativa Vinícola del Priorat i les instal·lacions de la Bodega Álvaro Palacios.

12:00|.Seu del Consell Comarcal del Priorat (pl. Quartera, 1)|Falset (El Priorat)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona, i el secretari general de Medi Ambient i Habitatge, Eduard Pallejà, inaugurarà el nou Consell Comarcal del Priorat. Prèviament, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà en visita institucional a l’Ajuntament de Falset.