Sala de premsa

Adigsa inicia obres de rehabilitació d'edificis a Lleida

query_builder   31 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Adigsa inicia obres de rehabilitació d'edificis a Lleida

Les obres de rehabilitació es faran als barris de Joan Carles i de la Mariola
El director del Servei Territorial d’Adigsa a Lleida, Lluís Claverol, signa demà divendres, 1 d’agost, l’inici d’obres de rehabilitació d’edificis dels barris de Joan Carles i de la Mariola a Lleida (Segrià). A l’acte assistiran també la presidenta de l’AV de Joan Carles, Elisa Sarasa, i el president de l’AV de la Mariola, Máximo Blanco, i representants de les empreses adjudicatàries de les obres. Adigsa és una empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge.
 
A Joan Carles, als blocs 41, 42, 43, 44 i 45, es pintaran les façanes, es repassaran les cobertes malmeses, se substituiran els baixants i els canals pluvials, i es repararan els pilars dels porxos. L’actuació anirà a càrrec de l’empresa C. Ribo, SL, per un import de 416.491 € i afectarà 120 habitatges. La previsió és que les obres durin nou mesos.
 
Al barri de la Mariola, als blocs F, G, H i I es pintarà i repararà l’arrebossat de les façanes, s’arreglaran les cobertes, es canviaran les canals actuals i es repararan els baixants. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Cervera S. Pinturas, SL, per un import de 335.570 €, i es farà sobre 262 habitatges. L’obra és previst que duri sis mesos. 

Barri de Joan Carles
Hora: 10.30 h.
Lloc: Grup Joan Carles, 3, baixos
 
Barri de la Mariola
Hora: 11.15 h
Lloc: Carrer d'Artur Mor, 1 (local social de l'Ajuntament)

10:30|.Grup Joan Carles, 3, baixos|Lleida (El Segrià)

Adigsa inicia obres de rehabilitació d’edificis a Lleida