Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou centre cívic Can Licus de Tona

query_builder   1 agost 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou centre cívic Can Licus de Tona

Abans visitarà l'Ajuntament del municipi i es reunirà amb l'alcalde
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador territorial del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, inaugurarà el nou centre cívic Can Licus de Tona (Osona), dissabte, 2 d’agost. El nou centre cívic ha estat subvencionat amb 280.000 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC), que gestiona el Departament de Governació.
 
La inauguració del centre, que coincideix amb la Festa Major del municipi, es farà a les 17 hores i comptarà amb la presència del l’alcalde de Tona, Josep Salom, i del secretari general de Joventut, Eugeni Villalbí. Després dels parlaments, el conseller en visitarà les dependències i assistirà a un espectacle lúdic d’inauguració.
 
Prèviament, a les 16.30 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà en visita institucional a l’Ajuntament de Tona on, després de signar en el Llibre d’Honor, mantindrà una reunió amb l’alcalde, Josep Salom.

17:00|.Centre Cívic Can Licus (c. Nou, 1)|Tona (Osona)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugura el nou centre cívic Can Licus. A l'acte també assistirà el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí.  Prèviament, a les 16.30 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà en visita institucional a l’Ajuntament de Tona on, després de signar en el Llibre d’Honor, mantindrà una reunió amb l’alcalde, Josep Salom.