Sala de premsa

La directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, inaugura el pont sobre la riera seca entre Campllong i Cassà de la Selva

query_builder   1 agost 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, inaugura el pont sobre la riera seca entre Campllong i Cassà de la Selva

El Departament de Governació ha subvencionat amb 131.191 euros el nou pont i l'arranjament del camí
La directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Girona, Mireia Mata, inaugurarà el pont que s’ha construït sobre la riera seca, al camí del Remei, dissabte, 2 d’agost, a les 19 hores. En l’acte l’acompanyaran el president del Consell Comarcal del Gironès, i alcalde de Campllong, Lluís Freixas, i l’alcalde de Cassà de la Selva, Carles Casanova.
 
El pont sobre la riera seca, obra del Consell Comarcal del Gironès, està situat en el camí del Remei, que uneix els municipis de Campllong i Cassà de la Selva. L’actuació, que inclou l’arranjament d’un tram d’aquest camí de 149 metres, té un pressupost de 320.628 euros, 131.191 dels quals han estat finançats pel Pla únic d’obres i serveis (PUOSC), que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
La directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, arribarà a l’ajuntament de Campllong a les 18.45 hores i tot seguit, acompanyada per les autoritats, anirà fins al camí del Remei per inaugurar el nou pont. L’acte d’inauguració comptarà amb els parlaments i acabarà amb un berenar popular.

18:45|.Ajuntament de Campllong (c. Església, 21) |Campllong (El Gironès)

La directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Girona, Mireia Mata, inaugurarà el pont que s’ha construït sobre la riera seca, al camí del Remei.