Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el complex cultural de Juneda

query_builder   22 agost 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el complex cultural de Juneda

Al matí, inaugura la Fira de Sant Bartomeu d'Artesa de Segre i participa en un dinar popular que se celebra en aquest municipi de la Noguera
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, i del director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà el nou complex cultural de Juneda (Garrigues), el dissabte, 23 d’agost, a les 18.30 hores. Aquest equipament, que té un pressupost de 424.920 euros, ha estat subvencionat amb 295.000 euros pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà a l’Ajuntament de Juneda a les 18 hores i, després de signar en el Llibre d’Honor, mantindrà una reunió amb l’alcalde, Antoni Villas, i la resta de membres del consistori. La inauguració del complex cultural es farà a les 18.30 hores i comptarà amb les actuacions de diferents entitats locals. L’equipament concentra l’activitat cultural del municipi i acull la biblioteca, el teatre, el museu, una sala d’actes i arxius, entre d’altres.
 
Abans, a les 12 hores, el conseller Jordi Ausàs inaugurarà la Fira de Sant Bartomeu d’Artesa de Segre (Noguera). Tot seguit, farà un recorregut pels diferents expositors i participarà en el dinar popular que es farà a la plaça de l’Ajuntament a les 14.30 hores. Aquesta fira, coneguda també com la Fira del Meló, dedica aquest any una atenció especial a la gastronomia i tindrà prop de 200 expositors de diferents sectors, com ara l’automoció, la maquinària agrícola o els productes artesans.

18:30|.Carrer de Roger de Llúria, 13|Juneda (Les Garrigues)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el nou complex cultural de Juneda. L'acompanyaran el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, i el director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol.