Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita l'EMD de la Canonja

query_builder   25 agost 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita l'EMD de la Canonja

El director visitarà l'Ajuntament de la Canonja i el Castell de Masricart on atendrà els mitjans de comunicació
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà l’Entitat Municipal Descentralitzada de la Canonja (Tarragonès), dimarts, 26 d’agost.
 
A les 11 hores, acompanyat pel director dels Serveis Territorials del departament a Tarragona, Francesc Tarragona, visitarà l’Ajuntament de la Canonja en el que està previst iniciar les obres de reforma i ampliació subvencionades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 130.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). A l’Ajuntament mantindran una reunió de treball amb el president de l’entitat Roc Muñoz i la resta de membres del govern.
 
Posteriorment, visitaran el poliesportiu de la EMD, l’empresa química BASF i el castell de Masricart on, a les 13 hores, el director general Carles Bassaganya atendrà els mitjans de comunicació i farà un balanç sobre les dades de les sol·licituds del PUOSC 2008-2012 de la Canonja. En la seva intervenció també comentarà el resultat de l’informe sobre l’expedient de segregació de l’Entitat Municipal Descentralitzada.
 

13:00|.Castell de Masricart. La Canonja|Tarragona (El Tarragonès)

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà l’Entitat Municipal Descentralitzada de la Canonja.