Sala de premsa

Presentació del programa definitiu de la 20a edició del Mercat de Música Viva de Vic

query_builder   15 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del programa definitiu de la 20a edició del Mercat de Música Viva de Vic

El secretari de Cultura, Eduard Voltas; el segon tinent d’alcalde de Vic i president d’IMPEVIC (Institut Municipal de Promoció Econòmica de Vic), Josep Burgaya, i el director artístic del Mercat de Música Viva de Vic, Lluís Puig, presentaran demà, 16 de setembre, la programació definitiva de la nova edició del Mercat de Música Viva de Vic. 

La roda de premsa tindrà lloc a les 13.00 hores al Palau Marc de Barcelona, seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. La trobada informativa serà precedida per una foto d’artistes participants i organitzadors del certamen, al mateix Palau Marc.

La 20a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) s'inaugura el proper dimecres 17 de setembre, amb una programació de prop d’un centenar de concerts i actuacions i un ampli ventall d’activitats paral·leles i professionals.

13:00|.Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Cultura, Eduard Voltas; el segon tinent d’alcalde de Vic i president d’IMPEVIC (Institut Municipal de Promoció Econòmica de Vic), Josep Burgaya, i el director artístic del Mercat de Música Viva de Vic, Lluís Puig, presentaran la programació definitiva de la nova edició del Mercat de Música Viva de Vic.