Sala de premsa

El conseller de Governació presideix l'acte de presentació de l'estudi La indústria de les telecomunicacions a Catalunya del COETTC

query_builder   16 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació presideix l'acte de presentació de l'estudi La indústria de les telecomunicacions a Catalunya del COETTC

L'estudi s'ha dut a terme amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de presentació de l’estudiLa indústria de les telecomunicacions a Catalunya del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya(COETTC) que  tindrà lloc a l’auditori FIATC, demà, dimecres 17 de setembre, a les 19 hores.
 
En l’acte també està prevista la participació del secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació, Jordi Bosch.  A més, hi intervindrà el degà del COETTC, Ferran Amago, i el professor dels estudis d’Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
 
Efectuat amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions, l’estudi fa una fotografia actual del sector de les telecomunicacions al nostres país i analitza com aquest procés ha afectat l'activitat industrial localitzada a Catalunya i com aquesta indústria s'insereix en el mercat global.

19:00|.Auditori FIATC (av. Diagonal, 648) |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de presentació de l’estudi La indústria de les telecomunicacions a Catalunya del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya(COETTC). A l'acte també hi assistirà el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch.