Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el local polivalent Catalunya d'Avinyó

query_builder   18 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el local polivalent Catalunya d'Avinyó

Les obres han estat finançades amb 100.000 euros del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) i 38.356 euros del PUOSC
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el local polivalent Catalunya d’Avinyó divendres, 19 de setembre, a les 18 hores. Les obres de rehabilitació de l’antic Cinema Catalunya han estat finançades amb 100.000 euros del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) i 38.356 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC), programes que gestiona el Departament.
 
Acompanyat del coordinador territorial del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament d’Avinyó, a les 17.30 hores, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Josep Balasch, i els grups municipals. Tot seguit, es traslladarà al local polivalent Catalunya, on es descobrirà la placa inaugural de la rehabilitació i tindran lloc els parlaments de l’alcalde d’Avinyó, Josep Balasch, el diputat de la Diputació de Barcelona, Ezequiel Martínez, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs, que clourà l’acte d’inauguració.

18:00|.Local Polivalent (c. Sant Josep, s/n)|Avinyó (El Bages)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà les obres de rehabilitació de l'antic Cinema Catalunya, condicionat com a local polivalent.