Sala de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació visita demà el Cogul i Lleida

query_builder   18 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació visita demà el Cogul i Lleida

Col·locarà la primera pedra del Centre d'Interpretació de la Roca dels Moros i inaugurarà les obres de restauració de la Canonja de la Seu Vella i de recuperació de la policromia de la Portada de l'Anunciata
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà demà el Cogul (Garrigues) i Lleida, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Lleida, Ferran Rella. Al Cogul, el conseller col·locarà la primera pedra del Centre d’Interpretació de la Roca dels Moros i a Lleida inaugurarà la restauració de la Canonja de la Seu Vella i la recuperació de la policromia de les Mènsules de la Portalada de l’Anunciata.
 
Joan Manuel Tresserras arribarà al Cogul a les 17 hores, on juntament amb l’alcalde del Cogul, Jaume Mor; el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Josep Lluís Balsells, col·locarà  la primera pedra del nou Centre d’Interpretació de la Roca dels Moros.
 
En acabar l’acte, el conseller anirà a Lleida, on a partir de les 19 hores inaugurarà les obres de restauració de la Canonja de la Seu Vella, així com la recuperació de la policromia de la Portada de l’Anunciata, d’aquest mateix temple. En l’acte també intervindran l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert.
 
 
 
Convocatòria
Acte  >>   
Col·locació de la primera pedra del Centre d’Interpretació de la Roca dels Moros del Cogul
Dia >>
Divendres, 19 de setembre de 2008
Hora >>
17.00 hores
Lloc >>
Roca dels Moros. El Cogul (Garrigues)
 
 
 
Convocatòria
Acte  >>   
Inauguració de la restauració de la Canonja de la Seu Vella de Lleida i de la recuperació de la policromia de la Portada de l’Anunciata
Dia >>
Divendres, 19 de setembre de 2008
Hora >>
19.00 hores
Lloc >>
Seu Vella. Lleida

17:00|.Roca dels Moros|Cogul (Les Garrigues)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà el Cogul i Lleida. Al Cogul, el conseller col·locarà la primera pedra del Centre d’Interpretació de la Roca dels Moros. Posteriorment, a les 19h, el conseller inaugurarà la restauració de la Canonja de la Seu Vella a Lleida i la recuperació de la policromia de les Mènsules de la Portalada de l’Anunciata. Tresserras anirà acompanyat del delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo.