Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita les obres de la sala polivalent de les Llosses

query_builder   18 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita les obres de la sala polivalent de les Llosses

El director visitarà els municipis de Sant Quirze de Besora i les Llosses
 
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà els ajuntaments de Sant Quirze de Besora (Osona) i les Llosses (Ripollès) demà divendres, 19 de setembre. A les Lloses, visitarà les obres de la primera fase de la sala polivalent al nucli de Santa Maria de Matamala, finançades amb 321.645 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC).
 
A les 10.45 hores, el director general Carles Bassaganya mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde de Sant Quirze de Besora, David Mascarella, i la resta de membres del consistori. Després, a les 12.00 hores es desplaçarà a les Llosses on, després de reunir-se amb l’alcalde, David Serrat, visitarà les obres de la primera fase de la sala polivalent al nucli de Santa Maria de Matamala i, a continuació, atendrà els mitjans de comunicació.
 
Les obres de la primera fase de la sala polivalent al nucli de Santa Maria de Matamala corresponen a la construcció de la sala polivalent en la planta semisoterrani que servirà per portar-hi a terme activitats culturals, recreatives, festives i esportives, encabint-hi una pista de bàsquet. Es deixa per a una segona fase els serveis i els vestidors al mateix nivell que la sala polivalent, i una sala de reunions i exposicions a la planta superior amb una subvenció, inclosa en la nova planificació quinquennal del PUOSC, de 269.766 euros.

12:30|.Sala polivalent del nucli de Sta. Maria de Matamala|Llosses (El Ripollès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, visitarà els ajuntaments de Sant Quirze de Besora i les Llosses, on visitarà les obres de la sala polivalent del nucli de Santa Maria de Matamala.