Sala de premsa

La Generalitat explica les polítiques de participació ciutadana del govern als veïns de Salou

query_builder   26 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat explica les polítiques de participació ciutadana del govern als veïns de Salou

Dissabte, 27 de setembre de 2008 (11.15 h), el subdirector general de Participació Ciutadana de la Generalitat, Fernando Pindado, parlarà de 'La participació als nostres municipis: un dret que necessita pràctica'
El sotsdirector general de Participació Ciutadana de la Generalitat, Fernando Pindado, participarà demà (11.15 h) en la inauguració de la Jornada de participació ciutadana al Centre Cívic de Salou. En l’acte, organitzat per l’Ajuntament de Salou, Pindado parlarà de "La participació als nostres municipis: un dret que necessita pràctica".
 
La jornada de participació ciutadana vol donar a conèixer als veïns de Salou alguns dels principals projectes que impulsa l’ajuntament. Entre aquests, es presentaran el Pla Local de Joventut, el Pla Local d’Igualtat i el pla per a la sostenibilitat impulsat per la regidoria de Medi Ambient. A més, l’ajuntament presentarà el Portal d’Entitats, que permetrà disposar gratuïtament d’un web propi on difondre les seves activitats a totes les associacions del municipi. La presentació de la jornada anirà a càrrec de l’alcalde de Salou, Antonio Banyeres, i del primer tinent d’alcalde de Coordinació Institucional i Participació Ciutadana, Salvador Pellicé.

11:15|.Sala Costa Daurada. Centre Cívic de Salou (C/. Advocat Gallego, 2)|Salou (El Tarragonès)

Jornada de participació ciutadana a Salou