Sala de premsa

Presentació a Barcelona de la programació del Festival Temporada Alta 2008

query_builder   8 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació a Barcelona de la programació del Festival Temporada Alta 2008

El proper dimarts, 9 de setembre, tindrà lloc a Barcelona una roda de premsa per presentar la programació de Temporada Alta 2008 - Festival de Tardor de Catalunya. La presentació comptarà amb la presència del secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Lluís Noguera; l’alcadessa de Girona, Anna Pagans, i el director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.
 
La roda de premsa tindrà lloc a les 13.00 hores a la sala d’actes del Palau Marc, seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
Temporada Alta 2008 proposa més de 60 espectacles de teatre, música i dansa de 16 països diferents, 25 estrenes absolutes, 12 estrenes a l’estat espanyol i 28 coproduccions. El festival està organitzat per l’Ajuntament de Girona, l’Ajuntament de Salt, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i Bitò Produccions.

13:00|.Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Lluís Noguera, assistirà a la roda de premsa de presentació a Barcelona del Festival Temporada Alta 2008