Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'urbanització del carrer de Valeri Serra de Bellpuig

query_builder   9 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'urbanització del carrer de Valeri Serra de Bellpuig

També inaugurarà la deixalleria d'Anglesola finançada pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 117.795 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà les obres d’urbanització del carrer de Valeri Serra de Bellpuig (Urgell), dissabte, 10 de gener, a les 11.30 hores.

L’obra, que té un pressupost de 322.987 euros, ha estat finançada amb 170.227 euros pel Departament de Governació i Administracions Públiques, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Aquesta actuació inclou la millora del ferm i la renovació del servei d’abastament d’aigua i del clavegueram.
 
Abans, a les 10.45 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà a l’ajuntament de Bellpuig, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Ramon Jounou.
 
Després, a les 12.15 hores, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, es reunirà a l’ajuntament d’Anglesola (Urgell), amb l’alcaldessa Rosa Maria Mora i, després de signar en el Llibre d’Honor, anirà fins a la deixalleria rural del municipi per fer-ne la inauguració. Situada dins del polígon industrial d’Anglesola, aquesta deixalleria ha estat finançada amb 117.795 euros pel Departament de Governació i Administracions Públiques, a través del PUOSC. Posteriorment, el conseller visitarà el Centre de serveis i telecentre del municipi.

11:30|.Carrer de Valeri Serra|Bellpuig (L' Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà les obres d’urbanització del carrer de Valeri Serra de Bellpuig i la deixalleria d’Anglesola.