Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló

query_builder   12 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló

Visitarà les instal·lacions de la Fundació Marianao de Sant Boi i el punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director general d’Acció Comunitària Xavier Garriga, visitarà la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), el proper dimecres, 14 de gener, a les 17 hores.  
 
La Fundació Marianao és una institució que promou diversos projectes sòcioeducatius al servei de la infància, la joventut i les persones que pateixen problemes de marginació social. La institució compta per la realització d’aquests projectes amb el suport del Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
Abans, a les 16 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà a l’ajuntament de Sant Boi de Llobregat, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Jaume Bosch.
 
Posteriorment, a les 19 hores el conseller Jordi Ausàs arribarà a l’ajuntament de Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat), on signarà al Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcaldessa Maria Dolors Pueyo. A Santa Coloma de Cervelló, el conseller de Governació i Administracions Públiques visitarà el Punt Òmnia del municipi. Els punts Òmnia són espais dotats amb un equipament informàtic connectat a Internet i on es realitzen activitats formatives i de foment de les noves tecnologies. En l’actualitat, el projecte Òmnia està promogut per la Secretaria d'Acció Ciutadana i per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
El conseller Jordi Ausàs acabarà l’estada a Santa Coloma de Cervelló amb una visita a la cripta de la Colònia Güell.

17:00|.Fundació Marianao. Girona, 30. |Sant Boi de Llobregat (El Baix Llobregat)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló