Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita diverses obres de la Secuita

query_builder   15 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita diverses obres de la Secuita

El Departament de Governació i Administracions Públiques subvencionarà projectes al municipi amb més de 897.000 euros
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona, visitaran el municipi de la Secuita (Tarragonès) divendres, 16 de gener.
 
A les 12 hores, el secretari general Jaume Oliveras i el director dels Serveis Territorials Francesc Tarragona seran rebuts per l’alcalde de la Secuita, Eudald Roca. Després de signar en el Llibre d’Honor, es reuniran per parlar dels projectes que el Departament de Governació subvencionarà fins al 2012 amb més de 897.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 
L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 12.45 hores al mateix Ajuntament. Tot seguit, les autoritats es desplaçaran fins als carrers de l’antic Pla parcial de les Creus, Vistabella i l’Argilaga, entre d’altres. Les obres d’arranjament i urbanització de carrers de la Secuita rebran més de 590.000 euros del PUOSC.

12:45|.Ajuntament de la Secuita (c. de Sant Cristòfol, 2)|Secuita (El Tarragonès)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona, visitaran la Secuita.