Sala de premsa

La Generalitat presenta a Navarcles les actuacions per a la promoció de la pau i dels drets humans

query_builder   16 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat presenta a Navarcles les actuacions per a la promoció de la pau i dels drets humans

Dissabte, 17 de gener (18 h), el director de l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans, Xavier Badia, farà la xerrada "Una política de pau i drets humans"
El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans (Dept. d’Interior, Relacions Institucionals i Participació), Xavier Badia, presentarà dissabte, 17 de gener (18 h), les actuacions del Govern per a la promoció de la pau i de respecte als drets humans. En la xerrada “Una política de pau i drets humans”, Badia també presentarà l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP), l’organisme que es dedicarà a la mediació en conflictes i la promoció de la pau i que acaba de posar-se en marxa. L’Institut, un ens pioner a l’Estat, aspira a convertir Catalunya en un referent mundial en l’àmbit del treball per la pau.
 
L’acte, organitzat per la Plataforma Navarcles per la Pau i la Solidaritat i els Serveis Territorials a la Catalunya Central d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, s’emmarca en les xerrades i col·loquis de temes relacionats amb la pau, la solidaritat, els drets humans, etc. que aquesta entitat organitza. Navarcles per la Pau i la Solidaritat és una associació sorgida arrel de les mobilitzacions contra la guerra d’Iraq.
 
L’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans és la unitat de la Generalitat responsable de promoure una cultura de la pau i respecte als drets humans. Entre d’altres actuacions, és la impulsora de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i dóna suport als ajuntaments i a les entitats perquè organitzin actes per al foment de la pau.

18:00|.Ajuntament de Navarcles (pl. de la Vila, 1)|Navarcles (El Bages)

El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans, Xavier Badia, presentarà a Navarcles les actuacions del Govern per a la promoció de la pau i de respecte als drets humans.