Sala de premsa

El Monestir de Poblet acollirà demà una jornada sobre Jaume I

query_builder   16 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Monestir de Poblet acollirà demà una jornada sobre Jaume I

El Monestir de Santa Maria de Poblet acollirà demà, dissabte 17 de gener, la jornada Jaume I, legislador i conqueridor, en el marc dels actes de commemoració del vuitè centenari del naixement de Jaume I. La jornada forma part d’un cicle d’activitats organitzats per la Fundació Cultural Monestir de La Real; el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, amb la col·laboració de la Fundació Poblet. 
La jornada, que es farà a partir de les 12 hores, inclourà un acte institucional; una conferència a càrrec de Josep Amengual, doctor en Història; una visita al Monestir de Poblet i la projecció de la pel·lícula Jaume I, l’aventura de Mallorca. Hi assistiran el coordinador del Pla de Foment de la Lectura del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Sebastià Alzamora, i el director general de Cultura del Govern de les Illes Balears, Pere Joan Martorell.
 
En el marc d’aquest mateix cicle d’activitats, el proper 24 de gener es farà una altra jornada sobre Jaume I al Monestir de La Real, a Palma.

12:00|.Monestir de Santa Maria de Poblet|Vimbodí (La Conca de Barberà)

 El Monestir de Poblet acollirà demà una jornada sobre Jaume I