Sala de premsa

Folgueroles inaugura un nou equipament cultural amb el suport de la Direcció General de Cooperació Cultural

query_builder   16 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Folgueroles inaugura un nou equipament cultural amb el suport de la Direcció General de Cooperació Cultural

· La Generalitat hi ha aportat 457.598 euros
La directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera, assistirà demà, dissabte 17 d’octubre, a les 12.30 hores, a la inauguració a Folgueroles de la remodelació de l’antiga Casa Consistorial del municipi, reconvertida en unes instal·lacions culturals amb el suport de la Direcció General de Cooperació Cultural.
 
Les noves instal·lacions tenen una superfície de prop de 870 m2, repartits en una planta baixa, amb un espai per a reunions, exposicions i tot tipus d’activitats culturals; una primera planta amb despatxos d’entitats i sales de reunions per a altres tipus d’activitats docents i culturals, i una segona planta amb un espai polivalent per a activitats de lleure i oci.
 
La inversió total per a la posada en marxa d’aquesta nova sala ha estat de 837.830 euros, 457.598 dels quals han anat a càrrec de la Generalitat de Catalunya. La inversió restant ha estat assumida per l’Ajuntament de Folgueroles (10.232 euros) i per la Diputació de Barcelona (370.000 euros).

12:30|.Centre Cultural (c. Nou, 15)|Folgueroles (Osona)

La directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera, assistirà a la inauguració de la remodelació de l’antiga Casa Consistorial de Folgueroles.