Sala de premsa

Presentació del distintiu que acredita els instal·ladors d'antenes com a 'Agent TDT'

query_builder   20 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del distintiu que acredita els instal·ladors d'antenes com a 'Agent TDT'

  • L’acreditació, fruit dels convenis que signaran la Generalitat i la federació d’instal·ladors de telecomunicacions i els col·legis d’administradors de finques, garanteix al ciutadà un assessorament tècnic adequat en el procés d’adaptació a la TDT
El secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó, i el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, presentaran el proper dimecres, 21 de gener, el carnet ‘Agent TDT’. Aquesta acreditació per als instal·ladors d’antenes és una garantia per al ciutadà d’informació i assessorament tècnic adequats en el procés d’adaptació a la TDT.
 
El carnet ‘Agent TDT’ és fruit de dos convenis que la Generalitat signarà amb la Federació Catalana d’Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions (FECEMINTE) i amb els Col·legis d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Tarragona i Girona.
 
La signatura i la presentació del carnet es faran a les 12 hores a la sala d’actes de la seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Per part de les entitats, signaran els convenis el president de FECEMINTE, Xavier Nuñez; el president del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Josep M. Gual; el president del Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona, Salvador Martin, i el president del Col·legi d’Administradors de Finques de Girona, Joan Companys.

12:00|.Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (Rambla Santa Mònica, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó, i el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, presentaran el carnet ‘Agent TDT’.