Sala de premsa

La Generalitat presenta a Manresa les actuacions per a la promoció de la pau i dels drets humans

query_builder   21 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat presenta a Manresa les actuacions per a la promoció de la pau i dels drets humans

Dijous, 22 de gener (20 h), el director de l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans, Xavier Badia, farà la xerrada "Una política de pau i drets humans"
El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans (Dept. d’Interior, Relacions Institucionals i Participació), Xavier Badia, presentarà dijous, 22 de gener (20 h), les actuacions del Govern per a la promoció de la pau i de respecte als drets humans. En la xerrada “Una política de pau i drets humans”, Badia també presentarà l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP), l’organisme que es dedicarà a la mediació en conflictes i la promoció de la pau i que acaba de posar-se en marxa. L’Institut, un ens pioner a l’Estat, aspira a convertir Catalunya en un referent mundial en l’àmbit del treball per la pau.
 
L’acte l’han organitzat pel Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Manresa i els Serveis Territorials a la Catalunya Central d’Interior, Relacions Institucionals i Participació. El Consell de Solidaritat és un òrgan municipal de coordinació i intercanvi de les activitats i iniciatives de solidaritat, constituït l’any 1995 i del qual formen part una vintena d’ONG locals.
 
L’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans és la unitat de la Generalitat responsable de promoure una cultura de la pau i respecte als drets humans. Entre d’altres actuacions, és la impulsora de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i dóna suport als ajuntaments i a les entitats perquè organitzin actes per al foment de la pau.
 

20:00|.Casal per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera (c. Saleses, 10)|Manresa (El Bages)

El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans, Xavier Badia, presentarà les actuacions del Govern per a la promoció de la pau i de respecte als drets humans.