Sala de premsa

Seminari sobre "Comunitat cultural i cultura nacional"

query_builder   19 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Seminari sobre "Comunitat cultural i cultura nacional"

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presidirà divendres vinent, 23 de gener, a les 17.30 hores, l’acte de presentació del tercer número de la cinquena època de la revista Cultura, que es farà a l’auditori del MACBA. Aquest tercer número està dedicat al tema “Comunitat cultural i cultura nacional”. Acompanyarà el conseller el director de Cultura, Sebastià Alzamora.
 
La presentació es farà en el marc del seminari sobre “Comunitat cultural i cultura nacional”, organitzat amb motiu de la publicació del tercer número de la revista Cultura. El seminari serà inaugurat a les 10 hores pel conseller Tresserras. A les 10.30 hores el professor Joan Ramon Resina, de la Universitat de Stanford (Califòrnia), pronunciarà la conferència Barcelona i la comunitat cultural catalana.
 
En el marc del seminari es faran dues taules rodones: una sobre Perifèries possibles i  l’altra sobre Globalització i cultures nacionals sense estat. A més, el professor Hans Ulrich Gumbrecht, de la Universitat de Stanford, pronunciarà una conferència sobre La idea de nació com a comunitat de responsabilitat.

10:00|.Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Pl. dels Àngels, 1|Barcelona (El Barcelonès)

Seinari sobre "Comunitat cultural i cultura nacional"