Sala de premsa

El Departament de Governació obrirà una oficina d'Acció Ciutadana a Pineda de Mar

query_builder   22 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Governació obrirà una oficina d'Acció Ciutadana a Pineda de Mar

El secretari general del Departament, Jaume Oliveras, també visitarà Calella i Tordera i es reunirà amb els alcaldes d'aquests municipis
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, signaran l’acord de cessió d’un local de l’Ajuntament, al carrer Salvador Genís i Bech,  per ubicar-hi una oficina d’Acció Ciutadana (OAC) a Pineda de Mar (Maresme) divendres, 23 de gener, a les 11.30 hores. Aquesta OAC serà la primera oficina que donarà servei a la zona de l’Alt Maresme, ja que actualment les dues altres existents a la comarca es localitzen a Mataró i al Masnou.
 
A les 10.45 hores, el secretari general Jaume Oliveras i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, seran rebuts per l’alcalde, Xavier Amor, i la resta de membres del consistori. Després de signar en el Llibre d’Honor, es reuniran per parlar dels projectes comuns i, tot seguit, a les 11.30 hores, signaran l’acord de cessió del local, davant dels mitjans de comunicació.
 
Les oficines d'Acció Ciutadana tenen com a funció informar i orientar els ciutadans, tant de manera col·lectiva com individual, sobre totes les prestacions per augmentar el benestar social que facilita la Generalitat, efectuar els tràmits i gestions necessaris perquè puguin gaudir d'aquestes prestacions i impulsar i donar suport a accions de tipus cultural, social i cívic que fomentin el desenvolupament del teixit associatiu als barris.
 
D’altra banda, a les 12.30 hores el secretari general de Governació Jaume Oliveras i el director dels Serveis Territorials Joan Rabasseda visitaran l’Ajuntament de Tordera, on es reuniran amb l’alcalde, Joan Carles Garcia, i la resta de regidors del consistori. Prèviament, a les 9 hores, també es reuniran a l’Ajuntament de Calella, amb l’alcalde, Josep Maria Juhé, i els regidors de l’equip de govern. Després de la reunió, visitaran la fàbrica Llobet, la zona del mercat i el carrer Església.

11:30|.Ajuntament de Pineda de Mar (pl. de Catalunya, 1)|Pineda de Mar (El Maresme)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, signaran l’acord de cessió d’un local de l’Ajuntament per ubicar-hi una Oficina d’Acció Ciutadana (OAC).