Sala de premsa

El Museu Memorial de l'Exili presenta el programa d'actes del museu per al 2009

query_builder   22 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Museu Memorial de l'Exili presenta el programa d'actes del museu per al 2009

Divendres, 23 de gener de 2009, a les 11.30 h, el secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà en la roda de premsa
El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; l’alcalde de La Jonquera, Jordi Cabezas, i el director del Museu Memorial de l’Exili, Jordi Font, presentaran divendres, 23 de gener (11.30 h), en roda de premsa, la nova programació del MUME per commemorar el 70è aniversari de l’exili republicà.
 
També presentaran el Consorci Museu Memorial de l’Exili, que gestiona des d’aquest any l’equipament museístic, i del qual forma part el Govern a través del departament competent en matèria de memòria democràtica. Són membres del Consorci l’alcalde de La Jonquera, com a president, i el secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, com a vicepresident.
 
 
  
 

11:30|.Museu Memorial de l'Exili (c. Major, 43)|Jonquera (L' Alt Empordà)

El secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà en la presentació de la programació del Museu Memorial de l'Exili amb motiu del 70è aniversari de l'exili.