Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la urbanització de la plaça de la Constitució del Perelló

query_builder   23 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la urbanització de la plaça de la Constitució del Perelló

També visitarà l'Ajuntament de Móra la Nova i inaugurarà la setena edició de la Fira Intercomarcal de l'Oli
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la urbanització de la plaça de la Constitució del Perelló (Baix Ebre) dissabte, 24 de gener, a les 12 hores. El conseller estarà acompanyat del delegat del Govern català a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual.
 
Després de la signatura en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament del Perelló, tindrà lloc la inauguració de la urbanització de la plaça amb els parlaments de l’alcaldessa, Genoveva Margalef, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs.
 
Amb un pressupost de 522.025 euros, les obres d’urbanització de la plaça i la primera fase d’adequació de l’entorn han estat subvencionades pel Departament de Governació amb 327.170 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Les obres d’urbanització de la plaça de la Constitució,  amb una superfície de més de 5.000 metres quadrats, han inclòs la pavimentació i la dotació de places d’aparcament. A més, s’han hagut de crear dos espais, un per encabir una carpa i l’altre per a l’emplaçament de les casetes de fires.
 
D’altra banda, a les 17.30 hores, el conseller Jordi Ausàs inaugurarà la setena edició de la Fira Intercomarcal de l'Oli de Móra la Nova (Ribera d’Ebre). Abans de la inauguració, signarà en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

12:00|.Plaça de la Constitució|Perelló (El Baix Ebre)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la urbanització de la plaça de la Constitució del Perelló. El conseller estarà acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual.