Sala de premsa

El conseller Baltasar presenta la Xarxa d'Observadors Meteorològics

query_builder   23 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baltasar presenta la Xarxa d'Observadors Meteorològics

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat pel director del Servei Meteorològic de Catalunya, David Rodríguez, presentarà demà dissabte, 24 de gener, a les 12.00 hores al Palau de Pedralbes, la Xarxa d’Observadors Meteorològics (XOM) que formarà part del SMC. Aquesta xarxa estarà formada, en un primer moment, per un col·lectiu de 175 persones distribuïdes arreu del territori que tindran com a funció obtenir informació meteorològica per millorar les tasques que realitza diàriament el Servei Meteorològic de Catalunya. L’objectiu a mig termini és el d’assolir més de 300 col·laboradors.
 
Les dades facilitades pels observadors serviran tant per disposar de més informació diària de l’estat del temps, cosa que permetrà millorar el coneixement de les característiques climàtiques del país, com per millorar el seguiment de situacions meteorològiques de risc i les prediccions a curt termini.

12:00|.Palau de Pedralbes (av. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat pel director del Servei Meteorològic de Catalunya, David Rodríguez, presentarà la Xarxa d’Observadors Meteorològics que formarà part del SMC. També acompanyarà el conseller el secretari general de Medi Ambient i Habitage, Eduard Pallejà.