Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix l'acte de col·locació de la primera pedra del nou Casal de Gent Gran de Canovelles

query_builder   28 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix l'acte de col·locació de la primera pedra del nou Casal de Gent Gran de Canovelles

Les obres tindran un cost de 2.143.442 euros que finançarà el Departament de Governació i Administracions Públiques
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de col·locació de la primera pedra del nou Casal de Gent Gran de Canovelles (Vallès Oriental) dijous, 29 de gener, a les 12 hores. El conseller estarà acompanyat de l’alcalde de Canovelles, José Orive; el secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis; la directora d’Acció Cívica de la Secretaria d’Acció Ciutadana, Violant Mascaró, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda.
 
Les obres del nou Casal de Gent Gran, amb una durada prevista de 14 mesos, tindran un cost de 2.143.442 euros i seran finançades pel Departament de Governació. El nou equipament, ubicat a la zona de Can Palots de Canovelles, tindrà una superfície útil de 1.105 metres quadrats, distribuïts en una planta baixa i un primer pis. El futur Casal disposarà, entre d’altres, d’una sala polivalent amb escenari, un gimnàs amb vestidors, una aula d’informàtica, aules-taller, una sala de lectura i una sala de reunions.
 
Prèviament, a les 11.30 hores, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, visitarà l’Ajuntament de Canovelles, on signarà en el Llibre d’Honor.

12:00|.Carrer de Sant Jordi, cantonada amb el passeig de Lluís Companys|Canovelles (El Vallès Oriental)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de col·locació de la primera pedra del nou Casal de Gent Gran de Canovelles.