Sala de premsa

El secretari general del Departament presenta la primera edició de DISONANCIAS_Catalunya

query_builder   28 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general del Departament presenta la primera edició de DISONANCIAS_Catalunya

El secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Lluís Noguera, presentarà el proper divendres, 30 de gener, a les 13.30 hores, DISONANCIAS_Catalunya, un programa de mediació i impuls de les relacions entre artistes i empreses localitzades a Catalunya, per estimular la innovació en totes les seves vessants i transmetre a la societat la importància de desenvolupar entorns creatius. La presentació es farà a la seu del Departament i hi intervindrà el director i creador de DISONANCIAS, Roberto Gómez de la Iglesia, i també hi participaranOriol Lloret, mànager d’Internet Division de Telefónica I+D, juntament amb l’artista que col·laborarà amb ells, Carme Romero.
 
La primera edició de DISONANCIAS_Catalunya arrenca amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i de l'Agència de suport a l'empresa catalana, ACC1Ò, que integra el Consorci de Promoció Comercial de Catalunya, COPCA i el Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial CIDEM i la col·laboració de 22@ Barcelona i HANGAR, amb quatre projectes d'investigació que desenvoluparan diversos artistes multidisciplinars a les empreses Telefónica I+D, GTD Ingeniería de Sistemas y Software, Eidola i TV3.

13:30|.Palau Marc, seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Rambla Santa Mònica, 8|Barcelona (El Barcelonès)

Presentació de la primera edició de DISONANCIAS_Catalunya