Sala de premsa

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta l''exposició fotogràfica Talent Latent al Prat de Llobregat

query_builder   29 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta l''exposició fotogràfica Talent Latent al Prat de Llobregat

Demà, divendres 30 de gener, s’inaugura al Centre d’Art Torre Muntadas, del Prat de Llobregat, l’exposició itinerant Talent Latent, organitzada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació a través de la Direcció General de Cooperació Cultural. La subdirectora general de Difusió Artística, Sílvia Duran, i el tinent d'alcalde de l'Àrea de Cultura, Educació i Promoció Cívica de l'Ajuntament del Prat, Francisco Lorenzo Gallardo, inauguraran la mostra que es podrà visitar a aquest municipi fins el proper 15 de març. A l’acte d’inauguració també assistirà el comissari de l’exposició, Álvaro de los Ángeles.
 
Talent Latent es va poder veure al festival SCAN’08, Manifestació Fotogràfica, organitzat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i que va tenir lloc a Tarragona del 14 al 20 d’abril de 2008. Prenent com a base aquesta exposició, la Direcció General de Cooperació Cultural ha fet una adaptació per promoure la seva itinerància, la qual es fa amb la col·laboració dels ajuntaments de Sabadell, El Prat de Llobregat, Girona, Olot, Vilanova i la Geltrú, Terrassa i Ripollet. Cadascun d’aquests municipis acollirà una part de les obres que formen Talent Latent.
 
Emmarcada dins del projecte Arts Visuals en Gira, la itinerància recull l’obra de quinze artistes amb carreres incipients provinents d’onze països d’Europa, Amèrica i Àsia, seleccionats entre més de cent projectes, prèvia proposta de professionals de tot el món en contacte habitual amb autors en la fase inicial de la seva trajectòria.
 

19:00|.Centre d'Art Torre Muntadas. Sala d'Art Josep Bages. Jaume Casanovas, 80|Prat de Llobregat (El Baix Llobregat)

Inauguració de l'exposició Talent latent al Prat de Llobregat