Sala de premsa

El conseller Baltasar visita les zones forestals afectades per les ventades a l'Anoia

query_builder   29 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baltasar visita les zones forestals afectades per les ventades a l'Anoia

Es reunirà amb els alcaldes dels municipis més afectats
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat de la directora general de Medi Natural, Núria Buenaventura, visitarà demà, divendres 30 de gener, algunes de les zones més afectades per les ventades a les comarques de l’Anoia.  A les 11:45h, serà a La Pobla de Claramunt, on es reunirà amb els alcaldes de la comarca per tractar sobre el restabliment dels desperfectes forestals ocasionats per les fortes ventades del cap de setmana. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió.
 
Un cop finalitzada la reunió amb els alcaldes, el conseller, cap a les 12:45h, atendrà els mitjans de comunicació.
 
A continuació, el conseller es desplaçarà al municipi de Carme per visitar els treballs que estan realitzant una de les brigades que el Departament de Medi Ambient i Habitatge té desplaçades a la zona.
 

12:45|.Ajuntament de la Pobla de Claramunt (av. Catalunya, 16)|Pobla de Claramunt (Anoia-Penedès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat de la directora general de Medi Natural, Núria Buenaventura, visitarà algunes de les zones més afectades per les ventades a les comarques de l’Anoia. El conseller es reunirà previament (11.45 hores) amb
alcaldes de la comarca, i un cop finalitzada la reunió, a les 12.45 hores, atendrà els mitjans de comunicació. A continuació, el conseller es desplaçarà al municipi de Carme per visitar els treballs que estan realitzant una de les brigades que el Departament de Medi Ambient i Habitatge té desplaçades a la zona.