Sala de premsa

Inauguració de la restauració del refugi antiaeri de l'església de Santa Maria d'Agramunt

query_builder   29 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració de la restauració del refugi antiaeri de l'església de Santa Maria d'Agramunt

El director del Memorial Democràtic, Miquel Caminal, i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, participaran en l'acte d'inauguració divendres, 30 de gener (10 h)
El projecte de rehabilitació, impulsat per l’Ajuntament d’Agramunt, ha comptat amb el suport de la Generalitat i formarà part de la Xarxa d’Espais de Memòria de Catalunya
 
El director del Memorial Democràtic de la Generalitat, Miquel Caminal, i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, participaran divendres, 30 de gener (10 h), en la inauguració de la restauració del refugi antiaeri de l’església de Santa Maria d’Agramunt. La rehabilitació, impulsada per l’Ajuntament d’Agramunt, ha rebut el suport del Memorial Democràtic i del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa. També hi participarà l’alcalde d’Agramunt, Amadeu Padullés.
 
El refugi antiaeri, situat sota l’església de Santa Maria d’Agramunt, acollirà un museu sobre la Guerra Civil que és el resultat de la recerca “Agramunt, guerra civil i exili”, realitzada el 2008, i que va rebre el suport del Memorial Democràtic. El refugi forma part de la Xarxa d’Espais de Memòria de Catalunya.
 
El museu té una mostra permanent sobre com van viure els veïns aquell període. Els set espais que el formen l’exposició documenten la vida quotidiana de la població abans de la guerra, els bombardejos i les víctimes, la destrucció i la reconstrucció d’Agramunt.

10:00|.Església de Santa Maria d'Agramunt|Agramunt (L' Urgell)

Inauguració de la restauració del refugi antiaeri de l'Església de Santa Maria d'Agramunt