Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la llar d'infants l'Esquirol de Sant Guim de Freixenet

query_builder   30 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la llar d'infants l'Esquirol de Sant Guim de Freixenet

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb 147.556 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte d’inauguració de la llar d’infants l’Esquirol de Sant Guim de Freixenet (Segarra) dissabte, 31 de gener, a les 12 hores. El conseller estarà acompanyat de l’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Pere Solé, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol.
 
La segona fase de les obres de la llar d’infants, amb un pressupost de 231.803 euros, ha estat subvencionada pel Departament de Governació amb 147.556 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC). El centre té una capacitat per a 41 infants.
 
Prèviament, a les 11 hores, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, visitarà l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet, on es reunirà amb l’equip de govern del consistori. Durant el recorregut fins a la llar d’infants l’Esquirol, el conseller Jordi Ausàs, visitarà diverses obres com la rehabilitació de dos edificis i la millora dels jardins centrals i del passeig Arbrat del carrer Major.

12:00|.Llar d'infants (ctra. de Santa Coloma, s/n)|Sant Guim de Freixenet (La Segarra)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte d’inauguració de la llar d’infants l’Esquirol. El conseller estarà acompanyat de l’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Pere Solé, i del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol.