Sala de premsa

El vicepresident del Govern rep en audiència el Parlament de Flandes

query_builder   29 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern rep en audiència el Parlament de Flandes

Josep-Lluís Carod-Rovira es reunirà amb una delegació del Parlament de Flandes encapçalada per la seva presidenta Marleen Vanderpoorten
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, es reunirà amb una delegació del Parlament Flamenc, encapçalada per la seva presidenta, Marleen Vanderpoorten el proper divendres 30 de gener.  A la reunió també hi assistirà la viceconsellera d’Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell. 
 
La delegació flamenca està en visita oficial organitzada pel Parlament de Catalunya del 28 al 31 de gener. Aquesta visita s’emmarca en el context de col·laboració i entesa que tenen Catalunya i Flandes. Precisament el 9 de juliol del 2008 es va signar a Brussel·les el pla de treball 2008-2010 entre els dos governs. Aquest pla desenvolupa l’Acord de Col·laboració signat entre el Govern de Catalunya i el Govern de Flandes el 20 de febrer de 2008 a Barcelona.
 
A les 16.45 hores s’iniciarà la reunió entre el vicepresident del Govern i la delegació del Parlament flamenc. La reunió serà a a porta tancada però a l’inici els mitjans podran prendre imatges.
 

16:45|.Palau de la Generalitat. Barcelona|Barcelona (El Barcelonès)

El vicepresident del Govern rep en audiència el Parlament de Flandes- Mut reunió