Sala de premsa

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà demà, la inauguració de la jornada Dona i treball en l'àmbit rural, en el marc del projecte Rudona.

query_builder   29 gener 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà demà, la inauguració de la jornada Dona i treball en l'àmbit rural, en el marc del projecte Rudona.

Aquesta jornada s'emmarca en el projecte Rudona que pretén impulsar mesures per superar les desigualtats entre els homes i les dones en el treball de l'àmbit rural
El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà demà, la inauguració de la jornada Dona i treball en l'àmbit rural, en el marc del projecte Rudona. Aquesta jornada pretén donar a conèixer les experiències, per una banda, en polítiques laborals per a dona rurals que es produeixen als diferents territoris de l'Estat espanyol i, per altra, les iniciatives empresarials i professionals liderades per dones al món rural català. a més, es presentaran les conclusions de la diagnosi i el treball de camp previst en la iniciativa Rudona sobre la situació i la realitat de les dones rurals. Rudona és un projecte impulsat per la Fundació Maria Aurèlia Capmany i la Fundació del Món Rural, subvencionat pel Departament de Treball i el Servei d'Ocupació de Catalunya en col¿laboració amb el Fons Social Europeu i amb el suport del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural. El passat 29 d'octubre es va signar el conveni marc que va engegar aquest iniciativa, l'objectiu de la qual és impulsar mesures per superar les desigualtats entre els homes i les dones en el mercat de treball de l'àmbit rural, especialment pel que fa a l'accés a l'ocupació, la formació, la promoció professional i les condicions de treball. CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ACTE: Inauguració de la jornada Dona i treball en l'àmbit rural DIA: Dimecres, 30 de gener de 2008 HORA: 09:30 hores LLOC: Palau Centelles Baixada de Sant Miquel, 6-8 Barcelona 29 de gener de 2008

09:30|.Palau Centelles (Baixada de Sant Miquel, 6-8)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la inauguració de la jornada Dona i treball en l'àmbit rural.