Sala de premsa

Tarragona acull una taula de debat del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació (PNRI)

query_builder   30 gener 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Tarragona acull una taula de debat del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació (PNRI)

Carme Botifoll, directora general d'Innovació i Internacionalització de la Generalitat de Catalunya, visita la taula territorial
Carme Botifoll, directora general d’Innovació i Internacionalització de la Generalitat de Catalunya, visita la taula territorial del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació (PNRI) que s’ha celebrat avui a Tarragona.
 
Les taules de debat del Pacte, un total de 22, tenen lloc entre els dies 11 i  31 de gener i constitueixen un dels elements de participació de tots els agents socials en el Pacte. Estan classificades en tres categories: territorials (6 taules), sectorials (12) i temàtiques (4).
 
L’objectiu de la taula d’avui, en tant que territorial, és el de debatre sobre la situació socioeconòmica actual i l’escenari de futur ideal en el context de la societat i de l’economia del coneixement i proposar mesures per tal que el territori evolucioni de forma adequada.
 
Els convidats a participar en les taules territorials són representants del teixit social i econòmic territorial, de les universitats, de centres de recerca, de centres tecnològics, de parcs científics i tecnològics, d’hospitals (gestió i recerca), dels sistemes productius locals del territori, dels sindicats, dels ens empresarials, de les cambres de comerç, dels emprenedors, d’empreses locals amb R+D significativa i d’experts en sistemes d’innovació territorial i planificació estratègica del territori.
 
Entre d’altres, hi participen la Universitat Rovira i Virgili, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, l’IRTA, la Cambra de Comerç de Reus, la Cambra Oficial d’Indústria, Comerç i Navegació de Tarragona, APPORT, PIMEC, CCOO a Tarragona, l’Hospital Universitari Joan XIII de Tarragona, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Parc Científic i Tecnològic de Tarragona, el Tecnoparc Reus i CIDEM.
 
Les aportacions obtingudes a les taules de debat seran tingudes en compte pel Comitè Permanent d’Experts del Pacte, l’encarregat d’elaborar l’Informe de Bases del Pacte.

17:30|.Hotel Ciutat de Tarragona. Plaça Imperial Tarraco núm. 5 |Tarragona (Tarragonès)

Atenció als mitjans amb motiu de la taula de debat del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació (PNRI) a Tarragona, amb la presència de la directora general d’Innovació i Internacionalització de la Generalitat de Catalunya, Carme Botifoll