Sala de premsa

El conseller de Cultura participa en la presentació del llibre 'El monestir de Sant Joan de les Abadesses'

query_builder   13 abril 2012 13:39

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura participa en la presentació del llibre 'El monestir de Sant Joan de les Abadesses'

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell,  participarà demà dissabte, 14 d’abril, en la presentació del llibre El monestir de Sant Joan de les Abadesses. A la presentació, que tindrà lloc a les 17.00 hores al claustre del monestir també hi participaran el rector del Monestir i president de la Junta del Monestir de Sant Joan de les Abadesses, David Comte; les coordinadores del llibre, Marta Crispí i Míriam Montraveta; el president de Ripollès Desenvolupament (Dinamització turística i Terra de Comtes i Abats), Josep Maria Farrès; l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses Ramon Roqué; i el bisbe de Vic, Romà Casanova.
 
El llibre ha estat editat per la Junta del Monestir de Sant Joan de les Abadesses i el Consorci Ripollès de Desenvolupament i l’han coordinat Marta Crispí i Míriam Montrabeta. L’obra està il·lustrada amb fotografies de Ramon Manent.
 
El llibre El monestir de Sant Joan de les Abadesses fa un recorregut per la història del monestir des de la seva fundació per Guifré el Pelós i repassa algunes de les figures històriques més rellevants com l’abadessa Emma, primera abadessa d’una comunitat monàstica femenina que va regir l’abadia durant 130 anys. També fa un repàs de l’evolució arquitectònica de l’abadia al llarg dels segles i inclou una descripció del patrimoni artístic del monestir.

17:00|Presentació del llibre El monestir de Sant Joan de les Abadesses.Monestir de Sant Joan de les Abadesses|Sant Joan de les Abadesses (Ripollès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en la presentació del llibre El monestir de Sant Joan de les Abadesses. A la presentació també hi participaran el rector del Monestir i president de la Junta del Monestir de Sant Joan de les Abadesses, David Comte; les coordinadores del llibre, Marta Crispí i Míriam Montraveta; el president de Ripollès Desenvolupament (Dinamització turística i Terra de Comtes i Abats), Josep Maria Farrès; l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses Ramon Roqué; el bisbe de Vic, Romà Casanova i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.