Sala de premsa

El secretari general de l'Esport presenta les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l'Ebre

query_builder   16 abril 2012 10:01

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de l'Esport presenta les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l'Ebre

Aquest dimarts, 17 d’abril, a les 11.00h a la Delegació Territorial del Govern, a Tortosa

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, juntament amb el delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, presenta les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l’Ebre.
 
Les Guies Esportives del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta pretenen informar sobre totes les activitats esportives que s’organitzen i alhora orientar a les famílies sobre els beneficis de la pràctica esportiva, a més de ser un instrument de transmissió de valors i foment de la pràctica esportiva.
 
La roda de premsa tindrà lloc, a les 11.00h, a la seu de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, al carrer Montcada, 23 – Palau Abària, de Tortosa.

11:00|Presentació de Guies Esportives Comarcals de les Terres de l'Ebre.Delegació del Govern (c. Montcada, 23)|Tortosa (Baix Ebre)

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presentarà les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l’Ebre, juntament amb el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i la representant territorial de l'Esport, Cinta Espuny.