Sala de premsa

El president Mas presidirà la col·locació de la primera pedra de la nova seu corporativa de Sener a Catalunya

query_builder   17 abril 2012 14:36

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas presidirà la col·locació de la primera pedra de la nova seu corporativa de Sener a Catalunya

 
  • El nou edifici s’ubicarà al Parc Tecnològic de l’Alba de Cerdanyola del Vallès
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà dijous vinent, dia 19 d’abril, l’acte de col·locació de la primera pedra del nou edifici corporatiu del grup d’enginyeria i tecnologia  Sener a Catalunya.
 
El cap de l’Executiu arribarà a les 13 hores als terrenys on s’ubicarà aquesta nova instal·lació, al Parc Tecnològic de l’Alba de Cerdanyola del Vallès, on serà rebut per l’alcaldessa d’aquest municipi, Carme Carmona, i pel president i pel director de l’empresa a Catalunya, Jorge Sendagorta i Gabriel Alarcón, respectivament.
 
Després de l’acte de col·locació de la primera pedra, tindran llocs els parlaments del president de Sener, de l’alcaldessa de Cerdanyola i del president de la Generalitat.
 
El nou edifici, la construcció del qual és previst que s’acabi l’any 2013, allotjarà la seu a Catalunya del grup, que integrarà la divisió d’enginyeria i construcció de Sener i l’empresa NTE-Sener. Les noves instal·lacions suposaran una inversió de 25 milions d’euros i es preveu que donin feina a més de 350 enginyers i tècnics qualificats en l’execució de projectes d’alta tecnologia per a tot el món.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte caldrà que s’acreditin prèviament  enviant un correu electrònic a oihana.casas@sener.es  o per telèfon  al 91 807 73 18/ 93 228 33 10, abans de demà dimecres al migdia.
 
Els mitjans hauran d’arribar als terrenys on se celebrarà l’acte a les 12.30 hores.
 

13:00|Acte de col·locació de la primera pedra de la seu corporativa de Sener a Catalunya .Parc Tecnològic de l'Alba (c. B, parcel·la PC1-0501)|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte de col·locació de la primera pedra del nou edifici corporatiu de Sener a Catalunya. Durant l'acte, hi haurà parlaments de l’alcaldessa d’aquest municipi, Carme Carmona; del president de Sener, Jorge Sendagorta, i del president de la Generalitat. L'acompanyaran el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el delegat del Govern de Barcelona Salvador Jorba. Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte caldrà que s'hagin acreditat prèviament davant de l'empresa i hauran d’arribar als terrenys on se celebrarà l’acte a les 12.30 hores.