Sala de premsa

El portaveu del Govern lliura els Premis de La Nit de la Comunicació

query_builder   18 abril 2012 14:58

settings_input_antenna Convocatòria

El portaveu del Govern lliura els Premis de La Nit de la Comunicació

  • El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya organitza la Nit de la Comunicació, que enguany arriba a la seva 41a edició

El portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, presidirà demà dijous, 19 d’abril, l’acte de lliurament dels Premis de la 41a edició de La Nit de la Comunicació, que atorga el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. L’acte tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya.

La 41a edició de La Nit de la Comunicació s’iniciarà a les 20.30 hores amb les intervencions de la degana del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, Montserrat Grau, i de l’empresari i corredor d’ultrafons, Jaume Tolosa.

A les 22.00 hores s’iniciarà l’acte de lliurament dels guardons, que atorgarà el portaveu del Govern i que estarà conduït pel periodista Jordi Cartañà. L’acte es tancarà amb els parlaments de la degana del Col·legi, el regidor de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, i el portaveu del Govern.

20:30|Lliurament dels Premis de La Nit de la Comunicació de Catalunya.Teatre Nacional de Catalunya (pl. de les Arts, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, presidirà l’acte de lliurament dels Premis de la 41a edició de La Nit de la Comunicació, que atorga el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. També hi assistiran el secretari de Comunicació, Josep Martí, i el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.