Sala de premsa

El conseller Mascarell presideix la presentació del nou projecte Capital de la Sardana

query_builder   23 abril 2012 16:31

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Mascarell presideix la presentació del nou projecte Capital de la Sardana

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presidirà demà, 24 d’abril, la presentació de Capital de la Sardana, un nou projecte que té com a objectiu convertir, anualment, una població catalana en un punt de trobada obligada no només pel món de la sardana i la dansa catalana, sinó també per a la resta de la societat.
 
Aquest projecte vol oferir a tothom un esdeveniment nou, festiu i dinàmic vinculat a la sardana. L’impulsen la Federació Sardanista de Catalunya, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, i l'Obra del Ballet Popular, i compta amb el suport del Departament de Cultura.
 
Intervindran en l’acte, que tindrà lloc a les 19 hores al Palau Marc, el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig; el màxim responsable del projecte Capital de la Sardana, Víctor Sallés; el president de la Federació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado; el president de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, Santi Ferrerfàbrega, i el president de l'Obra del Ballet Popular, Bartomeu Duran.

19:00|El conseller Mascarell presideix la presentació del projecte "Ciutat Capital de la Sardana".Departament de Cultura (Rambla Santa Mònica, 8)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presidirà la presentació del nou projecte Capital de la Sardana.