Sala de premsa

El president Mas inaugura demà la nova terminal petroliera de Lukoil - Meroil al Port de Barcelona

query_builder   26 abril 2012 18:52

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas inaugura demà la nova terminal petroliera de Lukoil - Meroil al Port de Barcelona

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, inaugurarà demà, divendres 27 d’abril, a les 12 hores, la nova terminal petroliera de Lukoil - Meroil, Meroil Tank SL, al Moll de l’Energia del Port de Barcelona. Hi assistiran el president de Lukoil, Vagit Alekperov; el president de Meroil, José Luis Porté, l’ambaixador de la Federació Russa, Yuri P. Korchagin, i el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, entre d’altres.
 
Després de fer un recorregut per les instal·lacions de la terminal, tindran lloc els parlaments inaugurals a càrrec del president del Port de Barcelona, dels presidents de Meroil i de Lukoil i del president de la Generalitat, que tancarà l’acte amb el seu discurs. En acabar, es descobrirà una placa commemorativa.
 
Meroil Tank és el resultat d’una “joint venture” amb capital 50% català (Meroil) i 50% rus (Lukoil). La nova terminal ha estat construïda com a part del projecte d’ampliació de les instal·lacions de Meroil. Disposa de tretze nous tancs amb capacitat per emmagatzemar 360.000 metres cúbics.
 
 
Nota: Per assistir a aquest acte és imprescindible haver-se acreditat prèviament davant  l’empresa.
 
Els mitjans gràfics acreditats podran prendre imatges en els punts habilitats a tal efecte.

12:00|El president Mas inaugura la nova terminal petroliera de Lukoil - Meroil al Port de Barcelona.Terminal Lukoil - Meroil. Moll de l'Energia. Port de Barcelona|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, inaugurarà la nova terminal petroliera de Lukoil - Meroil, Meroil Tank SL, al Moll de l’Energia del Port de Barcelona. Després de fer un recorregut per les instal·lacions de la terminal, tindran lloc els parlaments inaugurals a càrrec del president del Port de Barcelona; del president de Meroil; del director executiu de Litasco, Sergey Alekperov; del president de Lukoil i del president de la Generalitat, que tancarà l’acte amb el seu discurs. En acabar, es descobrirà una placa commemorativa. També hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba.
 
Nota: Per assistir a aquest acte és imprescindible haver-se acreditat prèviament davant l’empresa. Els mitjans gràfics acreditats podran prendre imatges en els punts habilitats a tal efecte.