Sala de premsa

El conseller Mascarell inaugura l'Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners

· El conseller també inaugurarà l'ampliació del Jardí d'Escultures de Palafrugell

query_builder   27 abril 2012 13:28

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Mascarell inaugura l'Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners

· El conseller també inaugurarà l'ampliació del Jardí d'Escultures de Palafrugell

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé i l’alcalde de Santa Coloma de Farners  i diputat provincial de Cultura, Antoni Solà, inauguraran demà dissabte, 28 d’abril, a les 18 hores, l’Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners (Selva). Prèviament, a les 17.30 hores, el conseller Mascarell visitarà l’ajuntament d’aquest municipi.
 
L’acte d’inauguració del nou Auditori consistirà en un concert de músics colomencs i de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó.
 
La reforma de l’auditori ha estat total i ha permès recuperar diversos espais i reubicar-ne d’altres amb l’objectiu de millorar la comoditat dels espectadors i dels professionals que l’utilitzen. L’aforament de l’espai és de 280 persones.
 
El nou equipament es va posar en marxa l’estiu passat amb dues actuacions del cicle “Paraules Nocturnes”. Des d’aleshores, l’auditori ha estat l’escenari de diversos concerts de l’Escola Municipal de Música, el concert de Sant Esteve, el concert de Divendres Sant de la Flama de Farners o una cantada de caramelles dels Cantaires de Farners.
 
 
Visita a Palafrugell
El mateix dissabte, al matí, el conseller Mascarell farà una visita a Palafrugell (Baix Empordà). El conseller arribarà a les 11 hores a l’Ajuntament de Palafrugell, on serà rebut per l’alcalde, Juli Fernández, i signarà el llibre d’honor. A les 11.15 hores, el conseller visitarà el Museu del Suro i, a les 12 hores, visitarà el Museu d’escultura de Can Mario, de la Fundació Vila Casas.
 
A les 12.30 hores, el conseller Mascarell; l’alcalde de Palafrugell, i el president de la Fundació Vila Casas, Antoni Vila Casas, inauguraran l’ampliació del Jardí d’Escultures, situat a l’espai enjardinat que envolta el dipòsit d’aigua modernista de Can Mario, i que forma part del projecte expositiu del Museu d’escultura Can Mario.
 
El Jardí d’Escultures representa un pas endavant en la voluntat de la Fundació Vila Casas de promocionar de l'art contemporani català i potenciar el reconeixement dels artistes que configuren l'actual mapa creatiu. L’ampliació del jardí incorpora 20 nous projectes escultòrics que, junt als 13 anteriors, traça un itinerari expositiu que reflecteix la versatilitat expressiva del món contemporani.