Sala de premsa

El president Artur Mas intervindrà dijous en un dinar-col·loqui sobre els reptes i oportunitats de l'economia catalana

query_builder   30 abril 2012 16:15

settings_input_antenna Convocatòria

El president Artur Mas intervindrà dijous en un dinar-col·loqui sobre els reptes i oportunitats de l'economia catalana

· La jornada és organitzada per l’Asociación para el Progreso de la Dirección (APD) i l’empresa Deloitte
 
· Els mitjans de comunicació interessats en assistir-hi caldrà que s’acreditin prèviament davant els organitzadors
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, participarà dijous vinent, 3 de maig, en la Jornada Catalunya en la salida de la crisis. Inversión y confianza para un nuevo impulso, que tindrà lloc a l’Hotel Joan Carles I, organitzada per l’Asociación para el Progreso de la Dirección (APD), en col·laboració amb Deloitte
 
El cap de l’Executiu té previst intervenir en el dinar-col·loqui que hi haurà en el marc de la jornada i que tractarà sobre l’economia catalana, els seus reptes i oportunitats. Aquest dinar-col·loqui començarà a les 14.15 hores. El president d’APD Zona Mediterrània, Emili Cuatrecasas, farà la presentació de l’acte; tot seguit, hi intervindrà el soci-director de Catalunya de Deloitte, Jaume Buxó, i, a continuació, hi parlarà el president Mas. Un cop finalitzat l’àpat, hi haurà un col·loqui entre el president i els assistents. 
 
Nota: Per problemes d’aforament, per cobrir informativament aquest acte caldrà haver-se acreditat prèviament davant els organitzadors. Cal enviar les dades a Lourdes Caparrós: lcaparros@apd.es; Tel. 93.440.76.05 Aquesta acreditació ha de ser tramitada abans de dimecres, a les 14.00 hores.
 

14:15|El president Mas participa en un dinar-col·loqui sobre els reptes i oportunitats de l'economia catalana .Hotel Joan Carles I|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, participarà en la Jornada Catalunya en la salida de la crisis. Inversión y confianza para un nuevo impulso, organitzada per l’Asociación para el Progreso de la Dirección (APD), en col·laboració amb Deloitte. El president d’APD Zona Mediterrània, Emili Cuatrecasas, farà la presentació de l’acte; tot seguit, hi intervindrà el soci-director de Catalunya de Deloitte, Jaume Buxó, i, a continuació, hi parlarà el president Mas. Un cop finalitzat l’àpat, hi haurà un col·loqui entre el president i els assistents. 
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà haver-se acreditat prèviament davant els organitzadors, abans de dimecres, a les 14.00 hores. Cal enviar les dades a Lourdes Caparrós: lcaparros@apd.es; Tel. 93.440.76.05