Sala de premsa

El president Mas rep demà l'informe del CAREC sobre el pacte fiscal

query_builder   3 maig 2012 15:59

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas rep demà l'informe del CAREC sobre el pacte fiscal

·        El cap de l’Executiu presidirà també la reunió de treball d’aquest organisme
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà divendres, 3 de maig, la reunió del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC), durant  la qual rebrà de mans del seu president, Salvador Alemany, el document que aquest organisme ha realitzat sobre el pacte fiscal.
 
A l’acte, que tindrà lloc al Palau de la Generalitat a les 13.30 hores, hi prendran part per part del Govern la vicepresidenta i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joanna Ortega; el conseller d’Economia i Coneixement. Andreu Mas-Colell, i els consellers de Territori i Sostenibilitat i d’Empresa i Ocupació, Lluís Recoder i F. Xavier Mena, respectivament, a més del portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs.
 
El Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement, a més de la tasca d’assessorament, i d’acord amb el decret de constitució, té com a funcions proposar les actuacions o plantejaments que cregui necessaris per afavorir a la reactivació econòmica; donar suport a processos de negociació que impliquin la participació del Govern o del Parlament en institucions de l’Estat o organitzacions internacionals i dur a terme els treballs adequats per fomentar les seves propostes.
 
 
Nota: la reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges del lliurament de l’informe.
 
 
 
 

13:30|El president Mas presidirà la reunió del CAREC.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la reunió del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC), durant  la qual rebrà de mans del seu president, Salvador Alemany, el document que aquest organisme ha realitzat sobre el pacte fiscal. En l'acte també prendran part per part del Govern la vicepresidenta i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller d’Economia i Coneixement. Andreu Mas-Colell, i els consellers de Territori i Sostenibilitat i d’Empresa i Ocupació, Lluís Recoder i F. Xavier Mena, respectivament, a més del portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs.
 
Nota: La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges del lliurament de l’informe.