Sala de premsa

Es constitueix la Comissió Permanent de l'Observatori Català del Civisme

query_builder   10 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Es constitueix la Comissió Permanent de l'Observatori Català del Civisme

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 17.45 hores, abans de l'inici de la sessió plenària de l'Observatori
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la sessió plenària de l’Observatori Català del Civisme, en la qual es constituirà la Comissió Permanent d’aquest òrgan, dimecres, 11 de febrer, a les 18 hores. Aquest nou òrgan estarà presidit pel secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, i integrat per la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró, més vuit vocals del Ple, escollits per majoria absoluta de les persones que en formen part.
 
D’altra banda, en aquesta reunió plenària de l’Observatori també es proposarà la creació del grup de treball: Les Administracions i els reptes del civisme del segle XXI.
 
L’Observatori es va crear pel Govern català el 18 de desembre de 2007 com a òrgan assessor i consultiu de l’Administració de la Generalitat en matèria de civisme a Catalunya i està adscrit a la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació, mitjançant la Direcció General d’Acció Cívica.
 
L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 17.45 hores, abans de la reunió. Després, es podran prendre imatges de l’inici de la sessió.

17:45|.Departament de Governació (Via Laietana, 26)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la sessió plenària de l’Observatori Català del Civisme, en la qual es constituirà la Comissió Permanent d’aquest òrgan.