Sala de premsa

El consellers Huguet i Ausàs signen un conveni per impulsar la implantació de l'administració electrònica a les universitats públiques i la UOC

query_builder   10 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El consellers Huguet i Ausàs signen un conveni per impulsar la implantació de l'administració electrònica a les universitats públiques i la UOC

El conveni vol aprofundir en el treball conjunt que fan les universitats per avançar en la consolidació d'un sistema integrat
El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, junt amb el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, signaran el conveni per a impulsar i desenvolupar l’administració electrònica a les universitats públiques catalanes i la UOC, dimecres, 11 de febrer, a les 12 hores.
 
L’acte comptarà amb la presència de la comissionada per a Universitats i Recerca, Blanca Palmada, i de les rectores i rectors que subscriuen el conveni: Dídac Ramírez, , Universitat de Barcelona (UB); Anna Ripoll, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); Antoni Giró, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC); Josep Joan Moreso, Universitat Pompeu Fabra (UPF); Anna M. Geli, Universitat de Girona (UdG); Joan Viñas, Universitat de Lleida (UdL); Francesc Xavier Grau, Universitat Rovira i Virgili (URV), i  Imma Tubella, Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
 
Les lleis actuals impulsen l’administració electrònica i el present conveni vol aprofundir en el treball conjunt que fan les universitats per avançar en la consolidació d’un sistema integrat, que potenciï les sinergies i els projectes conjunts en formació, recerca i transferència de coneixements.
 
A les 12 hores, s’iniciarà l’acte de signatura del conveni a la seu del Comissionat d’Universitats i Recerca. Tot seguit, a les 12:15 hores, començarà una roda de premsa per explicar els continguts del conveni.

12:00|.Comissionat per a Universitats i Recerca (Via Laietana, 33. 7a planta)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, signaran el conveni per a impulsar i desenvolupar l’administració electrònica a les universitats públiques catalanes i a la UOC.