Sala de premsa

El conseller Saura i la ministra Salgado presideixen demà la reunió de la Comissió Mixta de Transferències

query_builder   11 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura i la ministra Salgado presideixen demà la reunió de la Comissió Mixta de Transferències

Dijous, 12 de febrer (12.30 h), al Ministeri d'Administracions Públiques a Madrid
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, presidiran demà (12.30 h) la reunió de la Comissió Mixta de Transferències, que tractarà sobre l’acord per al traspàs de les autoritzacions inicials de treball per a estrangers i sobre el traspàs de mitjans per a òrgans de Justícia.  
 
La Comissió Mixta de Transferències Administració de l’Estat-Generalitat és l’òrgan encarregat d’elaborar i aprovar els acords de traspàs de serveis i mitjans de l’Administració de l’Estat a la Generalitat de Catalunya i d’inventariar els traspassos pendents.
 
La part catalana de la Comissió està integrada per vocals dels diferents grups polítics amb representació al Parlament de Catalunya i representants d'institucions civils del país. Per part de l’Estat, hi assistiran, entre altres, el secretari d'Estat de Cooperació Territorial; el delegat del Govern a Catalunya; els directors generals de Desenvolupament Autonòmic i Coordinació Financera, i representants del ministeris competents en les matèries que figuren en l'ordre del dia.
 
A les 12.30h, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió i, un cop finalitzada, hi haurà declaracions

12:30|.Ministeri d'Administracions Públiques (Paseo de la Castellana, 3)| (Comunitat de Madrid)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, presidiran la reunió de la Comissió Mixta de Transferències, que tractarà sobre l’acord per al traspàs de les autoritzacions inicials de treball per a estrangers i sobre el traspàs de mitjans per a òrgans de Justícia. A les 12.30h, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió i, un cop finalitzada, hi haurà declaracions.