Sala de premsa

Una exposició explicarà què s'està fent a Catalunya per garantir l'accés a l'habitatge

query_builder   11 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Una exposició explicarà què s'està fent a Catalunya per garantir l'accés a l'habitatge

.
A partir del pròxim divendres, 13 de febrer, el Palau Robert acull l’exposició “HABITATGE/CAT”, que explica de forma gràfica i en un recorregut que transcorre per tres sales la política d’habitatge del Govern. Inaugurarà l’exposició el president de la Generalitat, José Montilla, demà dijous, 12 de febrer a les 19.00 hores, i l’acompanyaran el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar; la secretària d’Habitatge i comissària de la mostra, Carme Trilla, i el director general d’Actuacions Estratègiques i Política de Sòl, Joan Llort.
 
A les 17.45 hores, la secretària d’Habitatge, el director general d’Actuacions Estratègiques i Política de Sòl, i el director general de Difusió Corporativa, Jordi Fortuny, oferiran una visita guiada als mitjans de comunicació.

17:45|.Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària d’Habitatge, Carme Trilla; el director general d’Actuacions Estratègiques i Política de Sòl, Joan Llort, i el director general de Difusió Corporativa, Jordi Fortuny, oferiran una visita guiada als mitjans de comunicació per l'exposició "HABITATGE/CAT".