Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita les Borges Blanques i l'Albi

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita les Borges Blanques i l'Albi

El Departament de Governació subvencionarà les obres del pavelló firal de les Borges Blanques amb 734.606 euros
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol, visitarà els municipis de les Borges Blanques i l’Albi (Garrigues) divendres, 13 de febrer. A les Borges Blanques, a les 12 hores, seran rebuts per l’alcalde, Miquel Àngel Estradé, i la resta de regidors del consistori. Després de signar en el Llibre d’Honor, es reuniran per parlar dels projectes que rebran subvenció del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) fins al 2012.

L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 12.45 hores al mateix Ajuntament. Tot seguit, les autoritats es desplaçaran fins al pavelló firal, un equipament les obres d’adequació del qual rebran més de 730.000 euros del PUOSC.
 
Abans, a les 9.30 hores, el secretari general, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol, visitaran l’Ajuntament de l’Albi, on es reuniran amb l’alcalde, Víctor Guiu, per parlar dels projectes que es finançaran amb el PUOSC. L’Albi rebrà del 2008 fins al 2012 un total de 552.056 euros per a obres com ara la rehabilitació de la zona esportiva municipal o la substitució de la xarxa d'aigua municipal.

12:45|.Ajuntament de les Borges Blanques (c. del Carme, 21)|Borges Blanques (Les Garrigues)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras,  visitarà els municipis de les Borges Blanques i l’Albi. A les Borges Blanques, a les 12 hores, seran rebuts per l’alcalde, Miquel Àngel Estradé, i la resta de regidors del consistori. Després de signar en el Llibre d’Honor, es reuniran per parlar dels projectes que rebran subvenció del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) fins al 2012.  L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 12.45 hores al mateix Ajuntament. Tot seguit, les autoritats es desplaçaran fins al pavelló firal, un equipament les obres d’adequació del qual rebran més de 730.000 euros del PUOSC. Abans, a les 9.30 hores, visitaran l’Ajuntament de l’Albi, on es reuniran amb l’alcalde, Víctor Guiu, per parlar dels projectes que es finançaran amb el PUOSC.