Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el municipi de Montagut i Oix

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el municipi de Montagut i Oix

Governació ha subvencionat les obres de rehabilitació de l'edifici on s'ubicarà el centre d'interpretació de l'Alta Garrotxa amb 166.780 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, visitarà el municipi de Montagut i Oix (Garrotxa) divendres, 13 de febrer.  A les 9.30 hores, després de la signatura en el Llibre d’Honor, es reuniran amb l’alcalde, Narcís Ribes, i l’equip de govern del consistori. Tot seguit, visitarà les obres de remodelació de l’antiga rectoria d’Oix, on s’ubicarà el centre d’interpretació de l’Alta Garrotxa.
 
Amb un pressupost de 208.475 euros, les obres de rehabilitació de l’edifici han estat subvencionades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 166.780 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC). La superfície construïda total de l’edifici de tres plantes és de 589 metres quadrats i disposarà, a més d’altres dependències, de vuit sales i un ascensor hidràulic adaptat, amb capacitat per a vuit persones.
 
A les 10.30 hores, el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, l’alcalde de Montagut i Oix, Narcís Ribes, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, atendran els mitjans de comunicació a l’antiga rectoria d’Oix, on s’estan executant les obres de rehabilitació.

10:30|.Carrer de l'Església d'Oix|Montagut (La Garrotxa)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, visitarà el municipi de Montagut i Oix.